I alt bygges der 1.000 boliger fordelt på 135.000 kvm i IrmaByen i Rødovre. Nu er der også 44 andelsboliger på vej i den nye bydel

For første gang bliver det nu muligt at købe andelsbolig i IrmaByen i projektet Stempelhusene, som består af 4 punkthuse på en parklignende grund, der ligger hævet i terrænnet. Nybolig Rødovre - Martin Enemærke står for salget af andelsboligerne.

- Andelsboliger er en stor fordel for dem, der ønsker at købe lidt, men ikke ønsker en for stor økonomisk byrde ved at eje alt, og som samtidig ønsker at slå rødder i højere grad end det er muligt i en lejebolig, udtaler Martin Enemærke, der er indehaver og administrerende direktør for Nybolig Rødovre - Martin Enemærke.

NB! Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Med Stempelhusenes andelsboliger er vi desuden glade for blandt andet at kunne imødekomme seniorer med lidt lavere pensioner, som ikke har råd til at købe en ejerbolig, men som ønsker sig en bolig af høj kvalitet i trygge rammer, siger han.
 
De 44 andelsboliger består af både lejligheder og penthouseboliger på mellem 80 og 130 kvm. Lejlighederne på 1.-4. sal får store altaner, mens stuelejlighederne får private terrasser i hævet stueplan. Penthouseboligerne får tagterrasser.
 
IrmaByen udvikles af ELF Development og kommer fuldt udbygget til at rumme 3.000 indbyggere i de 1.000 nye boliger på grunden ved Korsdalsvej, hvor Irmas tidligere hovedkontor lå.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS