NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 56.400 kvm lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby.

Lokalplanen er godkendt, og i begyndelsen af det nye år begynder nedrivningen af de gamle industri- og erhvervsejendomme, der i dag ligger på grunden på Banemarksvej på grænsen mellem Glostrup og Brøndby.

I løbet af de næste par år vil stedet blive omdannet til en ny og grøn bydel med 667 moderne lejligheder og rækkehuse. Projektet leveres i 2023 og 2024.

Et joint venture bestående af NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom ejer og er bygherre på projektet. AG Gruppen er samtidig totalentreprenør.

 - Projektet passer godt til Topdanmark Ejendoms ambitioner om at opføre flere udlejningsboliger i såvel København som omegnskommunerne til langsigtet glæde og gavn for vores pensionskunder, siger Flemming Engelhardt, administrerende direktør, Topdanmark Ejendom.

Projektets 667 boliger fordeler sig på 610 lejligheder, som omfatter både 2-, 3-, 4- og 5- værelses lejligheder samt 57 rækkehuse. Hertil vil der være 700 parkeringspladser. Projektet skal DGNB-guld certificeres.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Vi vil bygge boliger til mennesker med almindelige indkomster, og inden for de rammer skal vi skabe så meget værdi for lejerne som overhovedet muligt, siger Christian Axeltoft, investeringschef, NREP.

Han peger endvidere på, at det for NREP er en styrke at føje endnu et samarbejde til den langvarige relation med AG Gruppen samt fortsætte det nye positive samarbejde med Topdanmark Ejendom.

Banemarksvej ligger tæt på den nye letbane, som åbner i 2025, Glostrups bymidte, der inden for en årrække tilføres nye boliger og byrum samt det nye byområde, der bygges i Kirkebjerg i Brøndby.

- Det bliver et samarbejde, hvor alle parter kommer til at bidrage med knowhow til processen. Vi har allerede haft et langt og godt samarbejde med Topdanmark Ejendom om udvikling af projektet og er glade for, at vi også kan fortsætte vores gode samarbejde med NREP på endnu et stort boligprojekt, siger Robin Feddern, administrerende direktør, AG Gruppen.

Samarbejdet mellem de tre aktører er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens