Plantorama og Hesø Group har netop indgået totalentreprenøraftale med NRE Denmark omkring omdannelsen af en 45.000 kvm grund i Høje-Taastrup til et nyt stort butiks- og handelsområde.

Hele projektet omfatter et nyt Plantorama havecenter på 14.600 kvm, en Jem&Fix butik på 1.050 kvm med en tilhørende 900 kvm varegård, en Burger King restaurant på 380 kvm, en Sunset Boulevard restaurant på 380 kvm samt slutteligt en Wash World.

Projektet omfatter desuden et større parkeringsareal med cirka 500 parkeringspladser, der også imødekommer det stigende krav om ladestandere til elbiler. NRE Denmark er valgt til at forestå både byggemodning samt den efterfølgende opførelse af de enkelte byggerier.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Hesø Group solgte tidligere på året en stor del af grunden til Plantorama, hvorefter parterne i fællesskab har stået for udviklingen af grunden.

Det nye Plantorama havecenter bliver kædens 14. butik, og kommer til at udmærke sig ved, at blive det center med kædens hidtil største salgsareal.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 17. maj 2022.

- Plantorama er blevet et udflugtssted for hele familien, hvor både børn og voksne kan få gode oplevelser. Derfor vil der også komme både café, restaurant og legeområde i det nye center. Vi arbejder sammen med NRE på andre projekter, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet på dette projekt, udtaler Tue Akstrup Jensen, projektchef hos Plantorama.

Hesø Group er udvikler samt bygherre på Jem&Fix og fastfoodrestauranterne Burger King og Sunset Boulevard, der begge får deres egen drive-in.

- Vi kender begge bygherrer fra tidligere samarbejder, og vi er stolte af, at de begge viser os tillid endnu en gang. Nu ser vi frem til at igangsætte byggeriet og i fællesskab realisere et så stort og markant projekt, som vil bidrage positivt til det eksisterende handelsområde i Høje-Taastrup, siger Jacob Eiskjær Olesen, administrerende direktør hos NRE Denmark.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

Grunden er placeret i et større og allerede eksisterende handelsområde med Danmarks største Ikea, shoppingcentret City 2 med over 72 butikker.

NRE påbegynder snart jordarbejdet, og projektet er planlagt til at stå færdigt i foråret 2023.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter