Gammelhavn i Vejle skal opføres som en varieret, sammenhængende ejendom. Projektet skal tilføre Vejle 96.500 kvm boliger, butikker, kontorer, boliger og parkering. NPV har nu "indledende drøftelser med institutionelle investorer omkring projektet", der værdisættes til 1,8 milliarder kr.

Årstiderne Arkitekter sætter stregerne til projektet Gammelhavn på Posthusgrunden i Vejle. Projektet udvikles af NPV, som ifølge Vejle Amts Folkeblad er i gang med at finde investorer.

- Vi har en stærk tro på, at projektet kommer op af jorden, og vi har nogle indledende drøftelser med institutionelle investorer omkring projektet. Der bliver arbejdet på alt i forhold til, hvad der skal til for at løfte så stort et projekt igennem. Vi taler om et projekt, hvor salgsværdien kommer op at ramme små 2 milliarder kr,, fortæller partner i NPV og projektansvarlig, Kim Lang Sørensen, til avisen.

NB! Vejle investerer 11 millarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

- De små 2 milliarder svarer til værdien af både boliger, butikslejemål og parkering ved færdigopførelsen, og der skulle gerne være et lille overskud. Men det beløb, der skal investeres i byggeriet, kommer tæt derpå, siger han videre.

Der er endnu ikke sat dato på byggestart, men NPV arbejder på at finde lejere til projektets butikslokaler. De første butikskæder kan efter planen flytte ind i august 2021.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS