Novo Nordisk bygger en ny 10.300 kvm store påfyldningsfabrik i Hillerød. Medicinalkoncernen investerer 2,1 milliarder kr. i den nye fabrik, som vil skabe 450 nye jobs.

Novo Nordisk er klar med endnu en store investering. Således skal en ny fabrik på koncernens 1,65 millioner kvm store grund i Hillerød stå klar i 2019.

- Investeringen i Hillerød understreger vores langsigtede ambition om at skabe og bevare arbejdspladser i Danmark. Alene i år har vi skabt 1.000 nye arbejdspladser i Danmark, heraf 500 er i produktionen, primært i Kalundborg og Hillerød, siger Henrik Wulff, senior vice president med ansvar for produktionen i Novo Nordisk.

NB! Hillerød investerer 19 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 5. april 2016.

Fabrikken i Brennum Park i Hillerød, som skal producere medicin mod diabetes og overvægt, vil skabe 450 nye jobs. Novo Nordisk beskæftiger allerede 1.900 mennesker i Hillerød.

Spaden stikkes i jorden til den nye fabrik i dag, den 4. november 2015. Novo Nordisk gennem de seneste år investeret 350 millioner kr. årligt i udvikling af området i Hillerød, og koncernen har i forvejen 90.000 kvm bygninger til produktion samt forskning og produktudvikling i området.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri