Vi kommer til at opleve stigende butiksdød, hvis ikke huslejen sættes ned inden for detailhandlen, lyder det fra direktøren i butikskæden Normal.

Torben Mouritsen, administrerende direktør i butikskæden Normal, mener ifølge Børsen, at huslejen ned i detailbranchen skal ned, så butiksdød kan undgåes.

- Huslejen i mange detailhandelslejemål er gennem årene steget så meget, at det for mange butikker er blevet umuligt at drive en rentabel forretning, fordi omsætningen slet ikke har udviklet sig i samme tempo. Derfor mener vi, at der er behov for at skabe et nyt niveau, for ellers vil vi kun opleve stigende butiksdød, siger Torben Mouritsen til Børsen.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes den 25. februar 2021.

For nylig præsenterede Normal ifølge Børsen sit årsregnskab, og her kunne kæden fremvise en omsætning på 2 milliarder kr. samt et resultat på 190 millioner kr. Kæden har efter 7 år i Danmark godt 90 butikker i landet, og planen er at åbne yderligere 30-50 butikker.

I alt består Normal af 200 butikker fordelt på kædens 5 markeder. Kæden forventer at åbne flere butikker både i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Frankrig i de kommende år.

Bag Normal står stifteren af den danske webshop wupti.com, Torben Mouritsen, iværksætter, Bo Kristensen, Bestseller ejer Anders Holch Povlsen, Jan Dal Lehrmann og filminstruktør Søren Fauli.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS