Gribskov Kommune har sendt en 158.500 kvm stor grund i udbud. Her kan der bygges 17.000 kvm boliger, hvoraf 6.800 kvm skal være almene boliger.

Ifølge SN.dk er den den 1. etape af området Gilleleje Syd sendt i udbud gennem Nordicals Sjælland, som melder om stor interesse for området.

- Der har længe været et stort ønske om at investere i Gribskov Kommune, og med dette grundstykke kommer vi til at ramme en bredere målgruppe af investorer såvel som kommende lejere, siger erhvervsmægler Christian Jessen fra Nordicals Nordsjælland til SN.dk.

Lagerbeskatning af fast ejendom. Kurset afholdes den 5. maj 2021.

Ejendommen udgør en del af en ny bydel som nu sættes i gang. Gilleleje Syd er byudviklingsarealer syd for Gilleleje By, der er inddelt i to delområder, Gilleleje Syd 1 og Gilleleje Syd 2, hvoraf Gilleleje Syd 2 udvikles først.

Der er i 2020 udarbejdet en udviklingsplan for det udbudte område. Udviklingsplanen er udarbejdet af Team NORsjælland, der er et konsortium med deltagelse af 5E Byg, Boligselskabet Sjælland, Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Adserballe og Knudsen. Gribskov Kommune har tildelt Team NORsjælland forkøbsret til det udbudte areal.

Der er budsfrist den 26. februar 2021, og Christian Jessen fortæller til SN.dk, at der har været interesse fra lokale såvel som udenbys udviklere.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder