Maskinfabrikken var udbudt til 16,5 millioner kr. Køber fik lidt rabat, men skal til gengæld i gang med at renovere for 30 millioner kr.

Ifølge Nordjyske har ejendomsinvestor John Andersen købt en ejendom på Lufthavnsvej i Nørresundby, hvor Kyeds Maskinfabrik havde til huse.

Ejendommen strækker sig over et areal på 32.000 kvm og rummer 7.000 kvm fabrikshaller, som ifølge Nordjyske var udbudt til salg for 16,5 millioner kr.

John Andersen oplyser til avisen, han har fået en smule rabat i forbindelse med købet af bygningerne, som stort set ikke renoveret i 60 år.

Aalborg investerer i byudvikling. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

- Bygningerne er trætte, så de skal gennem en større foryngelseskur. Der skal blandt andet helårsisoleres, sættes ny belysning op og skiftes tag. Jeg sætter også solceller op, så bygningerne bliver energineutrale med strøm, siger John Andersen.

Ifølge avisen vil han desuden udvide med en 600 kvm stor administrationsbygning, så det hele løber op i 30 millioner kr.

Han oplyser til Nordjyske, at han har en mundtlig aftale med en ny lejer. Det er en større produktionsvirksomhed, der indtil videre behøver plads til op mod 50 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked