Jysk bygge- og ejendomsudviklingsselskab påbegynder efter nytår byggeriet af på Farum Kasernes sidste grund. Projektet består af 87 lejligheder fordelt på 72 lejeboliger og 15 ejerboliger. Og 20 procent blev udlejet på første fremvisning, mens 25 procent blev solgt.

2E Group sætter efter nytår gang i  byggeriet på den sidste ubebyggede grund på Farum Kaserne. Grunden ligger ved siden af The Scandinavian Golf Club, og boligprojektet er døbt ”Hole-in-One”, oplyser 2E Group i en pressemeddelelse.

I modsætning til de øvrige private projekter på Farum Kaserne er hovedvægten er lagt på lejeboliger som i Hole-in-One udgør 85 procent af lejlighederne.

Byggeriet indrettes, så lejlighederne er tilpasset unge mennesker, singler og yngre par. Projektet opføres som bæredygtigt byggeri med fokus på mange energibesparende byggemetoder og processor. Og byggeriet opføres højisoleret, så de kommende beboere sikres et minimalt energiforbrug. Ved det første åbent hus i søndag den 8. december 2019 blev 20 procent af lejligheder udlejet, og 25 procent af ejerlejlighederne solgt.

Udstykning af grunde, ejendomme og ejerlejligheder. Kurset afholdes den 23. april 2020.

- Vi havde en fornemmelse af, at det var et attraktivt boligtilbud, vi havde udviklet med lejeboliger, som vi annoncerede i sidste uge og kom på banen med - men at vi oplevede en så stor interesse i søndags, havde vi på ingen måde forudse, udtaler Jesper Skovsgaard, direktør i Ejendomsudviklingsselskabet 2E Group.

- Men vi har tydeligt mærket den trend ændring, der er i kommet i boligmarkedet det seneste halve år, hvor lejeboligerne vinder frem med lynets hast og ejerboligerne ikke længere er nær så attraktive - nok grundet usikkerhed om beskatning og lånereglerne. Og det, tror jeg, vil ændre markedet markant på mange områder de kommende år. Mange såvel unge som ældre ønsker sig den frihed, der er ved at eje en lejebolig - og ikke have den store kapitalbinding, som en ejerbolig efterhånden kræver med de krav og stramninger, der er fra banker og realkredit. Og mange ældre vil hellere beholde deres friværdi i lommerne end at anbringe dem i en ny ejerbolig. Og dertil, at man som lejer hverken skal betale ejendomsskatter, fællesudgifter og ikke mindst ejendomsværdiskat og vedligeholdelse som i en ejerbolig – alt er jo indeholdt i huslejen - og det tiltaler rigtig mange mennesker i dag, udtaler Jesper Skovsgaard.

Lejeboligerne opføres i forskellige størrelser fra 71 kvm og op til 103 kvm for de største med altaner. Ejerboligerne fås fra 112 kvm til 4 millioner kr. og op til 136 kvm og med tagterrasser på op til 70 kvm.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning