Den nye næstformand i Domea.dk's bestyrelse hedder Jesper Hasemann og er fra Aabybro i Nordjylland.

Bestyrelsen i Domea.dk har på den netop afholdte generalforsamling i Nyborg fundet sin nye næstformand. Valget faldt på Jesper Hasemann fra boligselskabet Domea Aabybro i Nordjylland. Han erstatter den nuværende næstformand Svend Overgaard, som havde valgt ikke at genopstille.

- Jeg er både glad for og stolt over, at et enigt bagland har valgt at pege på mig i dag. Ventetiden har været lang - det vil jeg ikke lægge skjul på - men det har været værd at vente på. Og nu glæder jeg mig til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og til at tage fat på nogle af alle de vigtige opgaver, som venter forude, sagde Jesper Hasemann umiddelbart efter generalforsamlingen.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 10. marts 2021.

Foruden den ny næstformand, var der genvalg til 4 bestyrelsesmedlemmer i Domea.dk's bestyrelse, nemlig Torben Engholm fra kreds Midtjylland, Allan Aistrup fra Syddanmark inklusive Fyn, Gerda Corfitsen fra Sjælland og øerne og Preben Stampe Rasmussen fra Hovedstaden.

Derudover indtræder Ole Wenneberg Nielsen fra kreds Nordjylland i bestyrelsen og endelig var der genvalg til Tina Louis Kirsmeier som det ene af 2 sagkyndige medlemmer af bestyrelsen.

Generalforsamlingen består af bestyrelsesmedlemmer fra cirka 80 boligselskaber fordelt over hele landet, der alle er kunder hos Domea.dk.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked