Nordicals Odense har fået ny medindehaver i form af Morten Nielsen, der kommer fra en stilling som partner og daglig leder i EDC Erhverv Poul Erik Bech på Fyn.

Den 1. januar 2021 tiltrådte Nordicals Odenses nye medindehaver, Morten Nielsen. Han kommer fra en stilling som partner og daglig leder i EDC Erhverv Poul Erik Bech på Fyn, hvor hans primære fokus siden 2014 har været investering og projektudvikling samt rådgivning og vurdering af erhvervsejendomme.

Morten Nielsen ser frem til at kunne videreudvikle de imponerende resultater, som Nordicals Odense har fremvist gennem en årrække.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og har allerede mødt mine kollegaer på kontoret i Odense. Jeg har tidligere været kollegaer med en del af dem og ved derfra, at det er nogle meget kompetente mennesker. Jeg ser frem til at bidrage til Nordicals Odenses positive vækst og betydelige markedsandel på Fyn. Jeg har beskæftiget mig med erhvervsejendomsbranchen i mere end 20 år, og jeg er sikker på, at jeg kan styrke vores position i markedet med den erfaring samt netværk, jeg har med i bagagen, udtaler Morten Nielsen.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Morten Nielsen har også et imponerende CV bag sig. Efter at han startede sit professionelle liv i Sydfyns Discontobank – i dag Sydbank – er han uddannet ejendomsmægler, Valuar og MRICS og har 12 års erfaring fra Colliers. Siden har han været afdelingschef hos Byggeselskabet Olav de Linde med ansvaret for udviklingen og udlejningen af porteføljen i Odense, partner og daglig leder i EDC Erhverv Paul Erik Bech på Fyn og senest projektudvikler hos AG Gruppen i Odense.

Administrerende direktør hos Nordicals, Erik Andresen, ser store perspektiver i den nye partner.

- Vi ser frem til, at en af branchens mest erfarne mæglere starter som medindehaver af Nordicals Odense. Morten Nielsen udmærker sig udover sin mæglererfaring ved, at han af to omgange har været ansvarlig for udlejning og projektudvikling hos to store aktører i ejendomsbranchen. Det giver ham et unikt indblik i kundernes hverdag, og gør Morten Nielsen i stand til at rådgive Nordicals kunder med indsigt og erfaring, udtaler Erik Andresen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS