Efter 9 år som Head of Investment hos Colliers International skifter erhvervsmægler til Nordicals Aalborg, hvor han indtræder som partner.

Nordicals Aalborg udvider med Peter Rom Christiansen, der kommer fra en stilling som Head of Investment fra Colliers International. Peter Rom Christiansen indtræder i partnerkredsen sammen med Mattias Manstrup og Steen Royberg. Dermed er generationsskiftet gennemført i det nordjyske erhvervsmæglerfirma.

- Generationsskiftet i virksomheden har været undervejs igennem et stykke tid, og vi har igennem første halvår af 2021 tilknyttet nye, dygtige talenter og også meget stærke og erfarne medarbejdere til det nye erhvervsmæglerteam. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rigtige profil til at træde ind i vores partnerskab, og den person kan vi med stolthed sige, at vi har fundet i Peter, udtaler Mattias Manstrup.

Han påpeger, at Peter Rom Christiansen ikke blot er ikke blot er valgt ud fra sine resultater og sit netværk i branchen, men også ud fra sine menneskelige egenskaber og værdier.

Jylland: Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 7. oktober 2021.

Peter Rom Christiansen er lokalt forankret i Nordjylland og bor i Aalborg sammen med sin familie. Gennem hele sin karriere har han dog været vant til at have hele Danmark som sin arbejdsplads i forbindelse med større ejendomshandler, og nu glæder han sig til igen at komme i gang efter at være fritstillet som følge af sin konkurrenceklausul.

Hos Nordicals Aalborg får Peter Rom Christiansen blandt andet det interne ansvar for det samlede mæglerhold, som lige nu består af 7 erhvervsmæglere, og som snart suppleres af yderligere 2 erhvervsmæglerprofiler.

- Det er lykkedes at samle et energisk og dynamisk team bestående af både unge, fremadstormende talenter og en solid base af erfarne erhvervsmæglere med et meget stærkt netværk, og jeg glæder mig helt vildt til at skulle arbejde sammen med denne gruppe af mennesker hver dag. Fællesnævneren har været, at vi har fundet markedets stærkeste og dygtigste profiler, som ikke bare er fagligt stærke profiler men også holdspillere, som deler vores filosofi omkring, hvilken rolle og værdier vi som erhvervsmæglere skal repræsentere i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, udtaler Peter Rom Christiansen.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 7. november 2021.

På kædekontoret har administrerende direktør Erik Andresen fulgt udviklingen i Aalborg tæt.

- I min optik har Nordicals Aalborg formået at skabe det stærkeste hold, der nogensinde er set i Nordjylland. Peter Rom Christiansen er en markant profil, der vil bidrage positivt til både Aalborg-kontorets og kædens udvikling fremover med sin personlighed, erfaring og kompetencer, udtaler Erik Andresen.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS