Den rådgivende ingeniørvirksomhed Norconsult løfter omsætningen med 11 procent til 212,5 millioner kr. og vokser med mere end 30 ansatte.

Et udfordrende år er endt med et tilfredsstillende resultat for den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Norconsult. Virksomheden kan i dag præsentere et resultat før skat på 18,7 millioner kr. og en omsætning på 212,5 millioner kr.. Det svarer til en stigning på 11 procent i forhold til året før, mens EBITA udgør 30,7 millioner kr.

- Vi er meget tilfredse med vores udvikling, og vores medarbejdere kan være stolte af det resultat, som de har opnået. Ved pandemiens start i 2020, var vi usikre på udviklingen, men vi har heldigvis været forskånet for standsning af byggeprojekter i større omfang. Vi har været i stand til at fortsætte og øge vores vækst på trods af udfordringerne, og vi er glade for, at vi har været med til at få samfundets hjul til at trille videre i en svær situation, siger administrerende direktør i Norconsult Thomas Bolding Rasmussen.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

I disse år er byggebranchen under forandring, og det stiller krav til bedre og mere helhedsorienterede ydelser. Ifølge Thomas Bolding Rasmussen er totaløkonomi og et tæt samspil mellem ingeniører og arkitekter nøglen til vækst for Norconsult.

- Vi er meget opmærksomme på, hvad markedet efterspørger og lader det være styrende for, hvordan vi arbejder og hvilke ydelser vi tilbyder. De senere år har vi oplevet, at integreret design er efterspurgt som aldrig før, så vi har arbejdet fokuseret på at styrke vores gode samarbejde på tværs af rådgiverbranchen, siger Thomas Bolding Rasmussen.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

I 2020 var det ikke kun bundlinjen, der voksede hos Norconsult. Medarbejderstaben er også blevet større med mere end 30 nye ansatte i forhold til året før. Dermed er medarbejdervæksten fortsat, hvilket betyder, at Norconsult nu har 260 ansatte.

- Det er helt i tråd med vores strategi om at skabe vækst og udbygge forretningen, både organisk og gennem opkøb. Markedet efterspørger, at vi er alsidige og kan arbejde på tværs, ligesom vi ønsker at blive endnu bredere og udbygge vores kompetencer blandt andet inden for bæredygtighed. Jeg synes, at årets resultat vidner om, at vi er på rette vej, siger Thomas Bolding Rasmussen.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Også for Norconsults norske moderkoncern blev 2020 et tilfredsstillende år med mere end 15 procents vækst.

Norconsult A/S (Danmark) ejes 100 procent af den norske rådgivningskoncern Norconsult AS. Norconsult Danmark beskæftiger 260 medarbejdere, som yder rådgivning inden for byggeri, anlæg og Life science. Virksomheden har hovedkontor i Herlev, samt yderligere kontorer i Lyngby, Kalundborg, Aarhus, Aalborg og Viborg.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder