Ny bæredygtighedschef hos Norconsult kommer fra stillinger hos Lejerbo og WSP Danmark.

Anders Svendborg Andersen er ny bæredygtighedschef hos Norconsult Danmark. Han har en uddannelse hos Green Building Council Denmark (DK-GBC) og kommer fra stillinger hos Lejerbo og WSP Danmark, hvor han blandt andet har stået i spidsen for DGNB-certificering af Danmarks første almene boligafdeling og siden hen Danmarks første DGNB certificerede skole.

Hos Norconsult skal han stå i spidsen for at fremme bæredygtigt byggeri, blandt andet med cirkulære forretningsmodeller.

Byudvikling på havne - best practice. Konferencen afholdes den 24. maj 2022.

- Jeg glæder mig til at arbejde med bæredygtighed under en ledelse, der vil emnet lige så meget som mig selv. En virksomhed der brænder for gode og sunde løsninger for alle parter. I Norconsult kan jeg integrere bæredygtighed som et konkret emne, og derved få mulighed for at vejlede og rådgive en bygherre til bæredygtige løsninger, siger Anders Andersen.

Foruden en bred fortid som rådgiver indenfor bæredygtighed af for forskellige byggerier, har Anders også mange års praktisk erfaring som bygherrerådgiver.

Han skal hos Norconsult opbygge en helt ny afdeling for bæredygtighed i Herlev. Det betyder, at han som start skal samle de eksisterende kompetencer vedrørende bæredygtighed hos medarbejderne i virksomhedens forskellige afdelinger og også ansætte nye medarbejdere til holdet.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked