Efter 27 år som selvstændig ejendomsmægler og langt over 2.000 solgte boliger er Kim Svane Nivaa-Kokkedals bedst sælgende mægler. Nu overtager han Home Hørsholm-Rungsted.

Efter en tid som som matematik- og idrætslærer i folkeskolen blev Kim Svane i 1989 selvstændig ejendomsmægler, og siden har han solgt over 2.000 boliger. Med virkning 1. maj 2015 har han overtaget roret i Home Hørsholm-Rungsted efter ejendomsmægler Tim Rose.

Kim Svane er fast besluttet på, at samarbejdet mellem hans nuværende Home-butik, Nivaa-Kokkedal, som han har kørt med succes i godt 20 år, og Home Hørsholm-Rungsted skal lette og få større vingefang.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

- De 2 home-butikker hænger fint sammen, fordi de sammen dækker kyststrækningen nord for København, og det vil skabe synergi for boligejere, der sætter til salg hos os – altså kort sagt til salg i 2 forretninger for kun 1 salær, siger ejendomsmægler Kim Svane.

Han understreger, at medarbejderne i Home Hørsholm-Rungsted, ejendomsmæglerne Maja Dannemann Johansson og Mia Egesborg, fortsætter i butikken. Det betyder tryghed og kontinuitet for nuværende kunder.

- De er begge lokalkendte, dygtige og yder topservice, så jeg er glad for, at de vil være med på vores nye hold, siger Kim Svane, der ifølge Boligsiden.dk – "Find mægler" sælger fleste boliger i Nivaa og Kokkedal.

NB! Næstved investerer 6 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 18. maj 2016.

De 2 home-butikker passer ifølge den nye indehaver også perfekt sammen, fordi lokalavisen Ugebladet dækker netop disse 2 områder.

- Vi oplever, at mange købere, primært fra København, søger bredt i vores område, og med 2 butikker, hvor mæglerne arbejder tæt sammen, vil vi kunne udnytte fællesmængden af interesserede købere. I kraft af vores større udvalg af boliger kan vi tage køberne i hånden og fastholde dem i "egne rækker", til vi finder det rigtige hus til dem. Det er en fordel for vores sælgere, forklarer Kim Svane.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse