Brøndby Strand Parkerne står foran en af Danmarkshistoriens største omdannelser med omfattende bygningsrenovering og gentænkning af udeområderne. Hør mere på konferencen "Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: Store projekter" den 4. juni 2019.

Brøndby Strand Parkerne står foran en omfattende omdannelse med bygningsrenovering og gentænkning af udeområderne. Den ikoniske bebyggelse strækker sig over 2 kilometer, indeholder 2.900 boliger højhuse, lavhuse og rækkehuse. Samlet benævnes projektet HP4, Helhedsplan 4.

Projektet omfatter blandt andet en mulig nedrivning af 5 af de i alt 12 karakteristiske 16 etagers højhuse, der er forurenet med PCB.

Arkitektfirmaet Urban Power er sammen med Domus arkitekter, MOE og Kragh & Berglund rådgiver på helhedsplanen for omdannelsen.

Hør mere på konferencen Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: Store projekter den 4. juni 2019, hvor Nina Holst, planchef i Brøndby Kommune, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.