JFP oplyser, at en planlagt reception i morgen, den 20. juni 2017, er aflyst. Det skyldes, at Niels Henrik Madsen træder af som administrerende direktør for virksomheden med base i Herning.

Efter knap 16 år som administrerende direktør for JFP trådte Jesper Friis Poulsen den 21. marts 2017 af og overlod posten til Niels Henrik Madsen. I et nyhedsbrev fra virksomheden fremgår det, at Niels Henrik Madsen nu stopper.

- Efter at have prøvet kræfter med rollen som adm. dir. for JFP a/s i nogle måneder, er Niels Henrik Madsen kommet til den konklusion, at rollen ligger for langt fra det, som optager ham mest og hvor han har det bedst: Som ansvarlig for JFP’s byggeprojekter, lyder det i nyhedsbrevet, der har Jesper Friis Poulsen som afsender.

- Da vi i mange år fremover ønsker at have Niels Henrik som en absolut grundpille i JFP’s organisation og produktion, er vi blevet enige med Niels Henrik om, at han fremadrettet vil virke som virksomhedens COO med ansvar for den samlede produktion i Danmark. Jylland varetages af Jesper Hjorth og Sjælland af Niels H. Andersen, som begge fortsat refererer til Niels Henrik Madsen, lyder det videre.

Indtil en mere permanent organisatorisk løsning er på plads, vil Jesper Friis Poulsen varetage rollen som administrerende direktør. Som følge af Niels Henrik Madsen fratrædelse er en planlagt reception i morgen, den 20. juni 2017, aflyst.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.