Det sidste element er sat på plads på 17. etage, og indretningen af lejlighederne i Nicolinehus på Aarhus Ø er allerede i fuld gang i de nederste etager.

Bricks er bygherre på byggeriet af Nicolinehus på Aarhus Ø. De 2 trekantede bygninger på 17 og 11 etager rejser sig markant. Nicolinehus er tegnet af Aart Architects. Bygherrerådgiver er Niras, ingeniørerne er fra Rambøll og landskabsarkitekten er Schønherr. NCC er totalentreprenør på Nicolinehus.

- Nu skal vi til for alvor at indrette og færdiggøre lejligheder, butikker og alt det andet. De kommende brugere og beboere kan godt glæde sig, siger projektdirektør fra NCC, Henrik Korr.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

Byggeriet har hele vejen igennem været meget effektivt og det gennemføres med øje for bæredygtighed og arbejdsmiljø i byggeprocessen. Blandt andet er alle tegl-facadeelementerne produceret på fabrik, og vinduerne er monteret på elementfabrikken således, at facaderne er ”fiks- og færdige” i takt med at bygningerne skyder op. Det har reduceret mængden af affald, mindsket materialespild og givet et bedre arbejdsmiljø, fordi der ikke skulle stå håndværkere og lægge mursten og montere vinduer højt oppe og i al slags vejr.

Projektet indeholder 180 ejerlejligheder, 60 lejeboliger samt 6.133 kvm kontorer. En markedshal med et stort atrium, hvor cafeer og stande vil sælge mad og drikke, en større Føtex-butik og andre småbutikker i stueplan.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

Der vil også komme restauranter og et område med pool og sauna. På toppen af bygning 2 på 10. og 11. etage kommer der desuden restaurant og skybar. I kælderen kommer et fitnesscenter og 450 parkeringspladser i 2 etager.

- Nicolinehus bliver et helt unikt sted at bo og færdes i Aarhus, og vi kan jo allerede se, at der bliver taget godt imod det. Salget går godt, og nu kan de kommende beboere stå og pege deres bolig ud. Det er fantastisk, siger direktør Martin Busk fra Bricks.

Nicolinehus skal stå klar til indflytning i december 2022. Den bygning, der indeholder ejerboliger og butikker som Føtex, afleveres dog i midten af 2022.

 

 


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS