Brunswick Real Estate Capital blev etableret i 2013 og forvalter aktiver for 17 milliarder kr.

Niam køber Brunswick Real Estate Capital. Forretningen, der forvalter aktiver på cirka 17 milliarder kr., vil blive ledet af administrerende direktør Pontus Sundin og fungere som en selvstændig virksomhed under Niam Credit-mærket.

Brunswick Real Estate Capital blev etableret i 2013 og har til dato det lanceret 3 fonde. Med sit institutionelle kapitalgrundlag kan virksomheden tilbyde finansieringsløsninger på op til 10 år.

Siden 1998 har Niam tilbudt institutionelle investorer muligheden for at investere i det nordiske ejendomsmarked via selskabets fonde.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. januar 2023.

- Vi har gennem årene gradvist diversificeret vores fondsportefølje med strategier, der dækker forskellige ejendomssegmenter og risikoprofiler. I 2021 lancerede vi vores infrastrukturplatform med fokus på bæredygtige investeringer i vedvarende energi, transport og telekommunikation. Kredit er et naturligt næste skridt for os og i høj grad et supplement til vores eksisterende forretning. Med købet af Brunswick Real Estate Capital udvider vi vores tilbud yderligere og bliver en endnu mere attraktiv partner for institutionelle investorer, siger Jennifer Andersson, Managing Partner hos Niam.

Brunswick Real Estate Capital arbejder via en egenudviklet kreditplatform. Alt i alt har Brunswick Real Estate Capital finansieret over 150 ejendomme til et samlet beløb på cirka 20 milliarder kr., uden at der er opstået kredittab.

Tiny Houses: Ny megatrend. Konferencen afholdes den 30. marts 2023.

- Ligesom os har Niam en ægte interesse i at sætte den bæredygtige udvikling af ejendomsbranchen i centrum. Sammen kan vi nu tilfredsstille investorkollektivets efterspørgsel efter kreditmidler og tilbyde ejendomsaktører alternative og bæredygtige kreditløsninger, siger Pontus Sundin, administrerende direktør i Niam Credit.

Brunswick Real Estate Capitals fonde har gennem årene tiltrukket nogle af de største institutionelle investorer i Sverige, herunder Folksam og PRI, men også norske KLP. Brunswick Real Estate Capital har tilbudt gældsfinansiering og etableret langsigtede relationer med ejendomsselskaber som Alecta, Castellum, Corem, Fabege og Areim.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.