Sophienberg Gruppens udviklingsprojekt med 70 nye svanemærkede rækkehuse på i alt 8.160 kvm i Hillerød er blevet solgt til Niam.

Niam har indgået en bindende aftale om at købe 70 endnu ikke opførte rækkehuse i Hillerød. Rækkehusene kommer til at ligge på grunden ved Milnersvej 45, vor Lemvigh-Müller tidligere havde en større udsalgsforretning. Boligerne leveres turnkey og udlejet den 1. juni 2022.

- Vi er glade for at kunne tilføje rækkehuse af høj kvalitet og med en central placering i Hillerød, som vil være til at betale for de fleste boligsøgende familier. Vi synes at Hillerød er en attraktiv by at udvide vores boligportefølje i, siger Michael Berthelsen, landechef i Niam Danmark.

De 70 rækkehuse opføres i 2 og 3 plan. Bebyggelsen består af 3 forskellige boligtyper på mellem 110 og 142 kvm og med 4-5 værelser. Rækkehusene opføres med saddeltag og teglstensfacader i røde eller brune nuancer - og alle med egen have.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2020.

Facadeprincippet bygger på idéen om at arbejde med et ensartet udtryk på 1. og 2. sal af boligerne, mens stueetagen af hver boligenhed skal have et mere individuelt og varieret præg. Det ensartede facadeudtryk på 1. og 2. sal skal give et samlende helhedsudtryk for bebyggelsen, mens den varierede stueetage giver den enkelte bolig sit eget særpræg. Samtlige tagflader udføres med grønt saddeltag - sedumtag - som en del af projektets skybrudssikring.

- Niam er for os den helt rigtige køber af projektet, og vi glæder os meget til at levere de 70 bæredygtige og velindrettede rækkehuse i juni 2022, hvor Niam overtager det færdige byggeri som udlejningsejendom. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Årstidernes Arkitekter og Hillerød Kommune, og vi er nu klar til at igangsætte byggeriet af 70 Svanemærkede rækkehuse. Niams klare krav til kvalitet og fokus på bæredygtighed, som kræves af Svanemærket byggeri, flugter perfekt med Sophienbergs ambitioner for projektet, siger direktør Niels Krag fra Sophienberg Gruppen.

Samtidig med salget til Niam har Sophienberg Gruppen indgået kontrakt med Q- Construction, der opfører rækkehusene i totalentreprise.

Årstiderne Arkitekter har tegnet projektet med Oluf Jørgensen som ingeniør. Nybolig v/Louise Hartmann står for udlejningen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder