NEXT har sat gang i en salgsproces af 2 af skolens ejendomme. Den ene ejendom i Kastrup er nu solgt til Tårnby Kommune, mens ejendom i Høje-Taastrup fortsat er udbudt til salg. Den 3.900 kvm store kan i henhold til lokalplanen omdannes til blandt andet boliger.

Uddannelsesinstitutionen Next vil bruge færre penge bruges på kvm, og har derfor sat 2 ejendomme i Kastrup og i Høje-Taastrup til salg. Og nu er der nyt omkring førstnævnte.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder kr. Konferencen afholdes d. 24. april 2018.

Taarnby Kommune køber Kastrup-ejendommen, der ligger på Brønderslev Alle 25. Kommunen har formelt set overtaget ejendommen, men Next har brugsret over bygningerne frem til den 1. januar 2018.

Frem til den dato vil adressen stadig være hjem for uddannelserne film- og tv-produktionstekniker, fotograf, teater-, udstillings- og eventtekniker, web-integrator. Den 1. januar 2018 flytter de uddannelser til Nørrebro.

Ejendommen i på Skagensvej 3 Høje-Taastrup er stadig til salg. Ejendommen er opført i 1999 og har et samlet areal på 3.876 km over jord og et kælderareal på 496 kvm. Bygningen er er opført i gule teglsten og har tagdækning af skifereternit.

NB! Roskilde: investeringer i byudvikling for 25 milliarder kr. 2018-2028. Konferencen afholdes d. 21. februar 2018.

Af lokalplanen for området fremgår, at ejendommen kan anvendes til kontor, undervisning eller boligformål. Ifølge Next viser en analyse fra Exometric, at der i de næste 5 år, vil være et behov for 1.200 nye boliger i Høje-Taastrup.

Tilbud skal afgives uden forbehold og være NEXT i hænde senest den 18. august 2017, klokken 12. Udbudsmaterialet for ejendommen i Høje-Taastrup kan findes her.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter