Gennem de seneste år er Newsec vokset gennem opkøb, og med en ny COO skal vækstejsen fortsætte.

Gennem de seneste år er Newsec Property Asset Management vokset hurtigt hovedsageligt gennem opkøb og er nu det næststørste selskab i Europa, når man ser på antal kvm under forvaltning.

Væksten forventes ifølge en pressemeddelelse at at fortsætte, og Newsec ansætter derfor Rikard Nyhrén som driftsdirektør, COO, med ansvar for at forenkle arbejdsprocesser og udbrede best practice inden for koncernen. Han kommer fra en rolle som chef for ejendomme i det svenske firma Hemsö.

Rikard Nyhrén har en baggrund i industrien, og han har ifølge Newsec erfaring med at drive komplekse forandringsprojekter.

- Vi er på vej i en meget spændende retning lige nu, vokser hurtigt og investerer i at opbygge fremtidens ejendomsadministrationsselskab, med alt hvad der følger med af digitaliserede processer og smarte måder at arbejde på. For at sikre, at vi holder tempoet og leverer i henhold til vores planer, ansætter vi nu Rikard som COO. Vi værdsætter særligt hans solide branchebaggrund og erfaring med at drive komplekse forandringsprojekter med mange interessenter. Vi tror på, at han vil være i stand til at hjælpe os med at fokusere på de rigtige ting. Det faktum, at han er et konkurrencemenneske, er også et plus, siger Björn Lindeborg, der er chef for Newsec Property Asset Management i Norden og Baltikum.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

Rollen som COO dækker Newsecs ejendomsadministrationsvirksomhed med cirka 1.600 medarbejdere, der i alt har 40 millioner kvm under forvaltning i Norden og Baltikum.

- Jeg ser frem til at lære en ny organisation at kende, og jeg synes, det bliver særligt spændende at skulle arbejde i en international rolle. Jeg håber, at jeg kan tilføje værdi ved at støtte udviklingen af kvalitative processer på tværs af landegrænser, så kunderne får en ensartet Newsec-oplevelse uafhængigt af landet. Jeg har fået et positivt indtryk af Newsec, både hvad angår de forretningsmæssige mål og med hensyn til den varme og inkluderende kultur, jeg har mødt, siger Rikard Nyhrén.

Rikard Nyhrén vil blive en del af det nordiske ledelsesteam og rapportere til Björn Lindeborg, men vil arbejde tæt sammen med landecheferne og deres organisationer.

- Rikard bliver en god støtte for os i vores daglige forretning i Danmark. Vi vil få hjælp til at skabe det rigtige momentum i igangværende projekter på nordisk plan og sprede de gode initiativer fra hele koncernen, så vi bedst muligt udnytter vores styrke som den største full service ejendomsforvalter på det nordiske marked, siger Thomas Kempf, administrerende direktør i Newsec Property Asset Management i Danmark. Rikard starter i sin nye rolle i foråret 2020.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS