Newsec Advisory (tidligere Newsec Egeskov & Lindquist) fastholder sin position inden for kontorudlejning i hele Københavnsområdet, som med 22 millioner kvm kontorer råder over halvdelen af det samlede kontormarked i Danmark. Målt på omsatte kontorlejemål over 400 kvm i København stod Newsec i 2017 for 28 procent.

I 2017 har Newsec Advisory udlejet 28 procent af alle registrerede kontorlejemål over 400 kvm i København, som tæller både København City og Storkøbenhavn fra Christiansborg til Ring 4.

- Kontorudlejning har altid været et af vort selskabs absolut stærkeste arbejdsområder. Igen i 2017 har vores kontor-team løst mange opgaver for vores forskellige kunder, store som små. Kontorudlejning ændrer sig meget i disse år, både omkring den måde som virksomhederne og organisationerne indretter sig, ligesom betydningen af digital markedsføring ændrer måden, hvorpå potentielle lejere skal findes. Dette stiller store krav til os som organisation - forhold som vi gør meget ud af, for at kunne rådgive vores kunder bedst muligt, siger administrerende direktør og seniorpartner i Newsec, Henrik Lyngskjold.

I København og på Frederiksberg var den registrerede gennemsnitlige leje der blev indgået på 1.225 kr. per kvm + drift, og i Storkøbenhavn lå den i 2017 på 740 kr. per kvm + drift. I de gennemførte udlejninger i Storkøbenhavn lå lejen, i de af Newsec indgåede lejekontrakter, 10 procent højere end gennemsnittet. I København og på Frederiksberg lå den 4 procent højere end gennemsnittet af de øvrige udlejninger.

NB! Erhvervslejeloven. Kurset afholdes d. 24. maj 2018.

- Vi har, i Newsec, altid lagt stor vægt på at levere gedigen og ordentlig rådgivning samt haft fokus på lange relationer, og det har vist sig virkelig at bære frugt, siger Henrik Lyngskjold.

- Newsec har inden for det seneste år fokuseret på projektudvikling af nye moderne kontorer, idet at den stigende vækst, specielt i Københavnsområdet, har gjort det sværere og sværere at finde effektive og velbeliggende kontorer. Newsec er i den forbindelse blevet valgt til at finde lejere til erhvervsområdet i Bellakvarter, cirka 110.000 kvm kontorer, Scanport, cirka 20.000 kvm og et område omkring Ryparken station på Østerbro, hvor der her kan opføres og indrettes omkring 20-25.000 kvm nye kontorer, uddyber han.

Som eksempler på Newsec’s kontorudlejninger i 2017 kan nævnes Bredevej 2 i Virum til Novo’s datterselskab, NNE, og Telefonhuset på Borups Allé 43 på Nørrebro.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS