Bygningsstyrelsen har valgt Newsec Advisory som rådgiver som led i en større rammeaftale. Rammeaftalen løber over de næste 4 år og omfatter vurdering af statens ejendomsportefølje øst for Storebælt samt løbende lejerådgivning og markedsundersøgelser. 

Staten ejer samlet set 320 ejendomme, som Bygningsstyrelsen forvalter, og som skal vurderes til markedsværdi hvert 4. år – og det kræver kræfter udefra i form af kompetent ejendomsrådgivning. Bygningsstyrelsen har tidligere samarbejdet med Newsec Advisory, der har et stærkt RICS-certificeret vurderingsteam i ryggen, og styrelsen har nu valgt Newsec Advisory som rådgiver som led i en større rammeaftale.

- Vi er stolte over, at Bygningsstyrelsen igen har valgt Newsec Advisory som deres foretrukne partner inden for vurderingsfaglig rådgivning de næste fire år. I Newsec Advisory samarbejder vi med et bredt udsnit af offentlige myndigheder – og har vurderet alt fra sundhedscentre og universiteter til svømmehaller og ministerier. Det betyder, at vi gennem årene har oparbejdet et stort erfaringsgrundlag og kendskab til de forhold, der især gør sig gældende, når man arbejder med offentlige kunder, siger Morten Jensen, administrerende direktør i Newsec Advisory. 

NB! Ny ejendomsvurderingslov og ejendomsbeskatning. Kurset afholdes d. 14. november 2019.

Det er ikke første gang, at Bygningsstyrelsen har arbejdet sammen med ejendomsrådgiveren, der er Nordeuropas største inden for ejendomsvurderinger, og som har bred erfaring med vurderinger og analyser af porteføljer med mange ejendomme. Den ene af de 2 porteføljer, der tæller 40 erhvervsejendomme, og som består af landets politistationer og ministerier, løste Newsec Advisory for 4 år siden.   

- Vi har tidligere rådgivet Bygningsstyrelsen ved køb af et større kontorkompleks på Frederiksberg i København, ligesom vi for 4 år siden vurderede den samme kontorejendomsportefølje, som indgår i denne nye rammeaftale. Markedet flytter og forandrer sig konstant, og vi har oplevet en markant reduktion i tomgangen i kontormarkedet. Der er ingen tvivl om, at den høje efterspørgsel efter kontorejendomme medfører prisstigninger, særligt i de store byer. Det er klart, at værdiansættelserne skal afspejle sig i markedsværdien, så det bliver interessant at se, hvilken udvikling der har været i løbet af de 4 år, slutter Morten Jensen.  

Andre offentlige kunder Newsec arbejder sammen med er Skatteministeriet, DSB Ejendomme samt mindre og større kommuner fordelt over hele landet.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder