Arbejdet begynder i januar og løber indtil 2026. Ud af de 310 boliger i afdeling 8 skal 72 ombygges til tilgængelighedsboliger, og de 24 ombygges til toplansboliger med inddragelse af tagetagen. Ordren beløber sig samlet til 112,5 millioner kr.

NCC er valgt af Himmerlands Boligforening Afdeling 8 til at renovere og ombygge boligerne i Søheltekvarteret. Renoveringen vil give hele kvarteret i Aalborgs Vestby, der er typisk for den tidlige efterkrigstid, et løft og gøre boligområdet mere attraktivt og bæredygtigt.

- Renoverings- og ombygningsarbejdet for Himmerlands Boligforening matcher perfekt vores kompetencer, som vi også har brugt på flere lignende opgaver i Nordjylland. Vi ser frem til at komme i gang i januar og levere nogle opdaterede moderne boliger til beboerne, siger områdechef Frank Bo Larsen fra NCC i Nordjylland.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 30. marts 2022.

Boligerne bevarer deres nuværende størrelse, men planen er blandt meget andet at skabe en tidssvarende indretning med nyt badeværelse, vindues- og dørudskiftning, etablering af ventilation, nyt køkken og nye overflader. Desuden renoveres altanerne og murede gavle efterisoleres.

NCC´s entreprise er en tømrer storentreprise, som indeholder stillads og totalinddækning, ny tagkonstruktion, udskiftning af vinduer og døre i træ-alu, indvendige lette skillevægge, gulve og lofter. Derudover indeholder entreprisen blikkenslagerarbejder, malerarbejder og inventarentreprisen.

Samarbejdspartnere på projektet er arkitektfirmaet Arkitema og Cowi. Byggeriet begynder januar 2022 og forventes afsluttet i 2026.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland