Lars Winther er ansat som ny udviklingsdirektør og leder af projektudviklingsafdelingen hos NCC Property Development. Han er hentet fra en stilling som senior projektudviklingschef i MT Højgaard og har desuden blandt andet en fortid hos Bastionen, Skanska og ATP Ejendomme

Lars Winther er ansat som ny udviklingsdirektør og leder af projektudviklingsafdelingen hos NCC Property Development, som udvikler individuelt tilpassede erhvervsejendomme til kontor-, detail- og logistikformål. Afdelingen har ambitiøse vækstplaner.

- Jeg ser frem til i samarbejde med mine kolleger at videreudvikle forretningen og bidrage til fortsat vækst, fremhæver Lars Winther.

Lars Winther er uddannet cand. polit fra Københavns Universitet og har desuden en HD i regnskab og økonomistyring. Han startede sin karriere som property manager i Bastionen. Herefter blev han projektudviklingschef og siden ejendomschef hos Skanska Danmark. I årene 2004–2012 var han underdirektør i ATP Ejendomme med ansvar for udlejnings- og investeringsafdelingen.

NB! Højhus-byggeri. Konferencen afholdes d. 29. maj 2018.

Efterfølgende var Lars Winther direktør i Catella Investment Management med ansvar for blandt andet Asset Management og ejendomsudvikling. Herefter bestred han gennem en årrække stillingen som ejendomsdirektør i Dagrofa-koncernen, hvor han blandt andet var ansvarlig for Dagrofas ejendoms- og analyseafdeling.

Senest kommer Lars Winther fra en stilling som senior projektudviklingschef i MT Højgaard, hvor han har været ansvarlig for en række større projektudviklingssager, og han er nu klar til at påtage sig ansvaret for NCC Property Developments 10 mand store projektudviklingsafdeling.

- Vi har søgt bredt i markedet, og jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Lars Winther har fundet den person, der kan være med til at sikre yderligere vækst i NCC Property Development i årene fremover. Lars har gennem en 20-årig karriere i den danske ejendomsbranche haft meget forskellige roller og således oparbejdet en meget bred erfaring, som jeg er sikker på vil vise sig værdifuld i hans nye rolle hos NCC Property Development, siger Ole Faurby, administrerende direktør i NCC Property Development.





 


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder