Byggeriet begynder i slutningen af marts 2021 og forventes afsluttet til indflytning i august 2023. Det samlede budget er på 152 millioner kr. NCC’s andel er på 117 millioner kr.

Det bliver NCC, der skal opføre det 8.500 kvm store Skolecenter Jetsmark i en hovedentreprise. Dermed får de 3 byer: Moseby, Kaas og Pandrup i Jammerbugt Kommune en ny skole, som også kommer til at fungere som kulturcenter for de øvrige beboere i området.

- På baggrund af de 5 tilbud, vi modtog på opgaven, har styregruppen og kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune valgt NCC Danmark som hovedentreprenør på den nye skole i Jetsmark. Vi har vurderet, at de er bedst til at løse opgaven. Samtidig var deres bud det laveste blandt tilbudsgiverne. Vi ser frem til samarbejdet om opgaven, siger formand for styregruppen, borgmester Mogens Christen Gade.

Skolebyggeri - erfaringer og visioner. Konferencen afholdes den 27. maj 2021.

Skolecenter Jetsmark skal opføres som en 3-sporet skole fra 0-9 klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever fra den 1. april til den 1. august. Idræt og bevægelse foregår i det nærliggende Jetsmark Idrætscenter. Der forventes maksimalt 200 børn indskrevet i SFO hvert år.

- Jeg er glad for, at kommunen har bemærket alle de kompetencer, vi har på området og givet os topkarakter i sin evaluering af vores tilbud. Det er altid dejligt, når der fra starten er tro på en som entreprenør, siger områdedirektør Bjørn Christensen fra NCC i Nordjylland.

Den kommende skole erstatter de 2 nuværende i henholdsvis Kaas og Pandrup, der er en del af Skolecenter Jetsmark. Den skal derfor kunne rumme 700 elever og 100 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri