Kontorbyggeriet, som NCC har udviklet, opføres centralt i Valby på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej.

NCC opfører nyt hovedkontor for Genmab på erhvervsområdet Kontorværket i Valby. Genmab, der er førende inden for fremstilling og udvikling af differentierede antistofprodukter til behandling af cancer, lejer den ene af de 2 bygninger, der til sammen udgør Kontorværket. Genmabs fremtidige domicil bliver på cirka 12.500 kvadratmeter og skal stå færdigt til indflytning i 1. kvartal 2023.

Genmab lejer domicilbygningen i 15 år frem til år 2038 i faciliteter, der understøtter Genmabs ambitioner om at pleje sin virksomhedskultur i et nyt og dynamisk arbejdsmiljø, som er i overensstemmelse med virksomhedens vision og giver plads til vækst i de kommende år.

- Jeg er rigtig glad for, at Genmab har valgt Kontorværket til sit nye domicil. Vi forventede, at den optimale infrastruktur og den flotte arkitektur ville kunne tiltrække attraktive virksomheder og ser aftalen med Genmab som bekræftelse på både projektets og beliggenhedens lovende perspektiver, siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development.

NCC begynder byggeriet af det nye domicil til april med en projektgruppe, hvor NCC Building og NCC Property Development samarbejder tæt med Genmab gennem hele processen. Kontorværket er tegnet af den prisvindende tegnestue Dissing+Weitling Architecture.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Genmab er i forløbet blevet rådgivet af Colliers Danmark, som havde fået til opgave at finde en løsning, der kunne skabe rammerne for Genmabs fremtidige domicil, og hvor det kunne drive sin forretning i overensstemmelse med virksomhedens værdier.

Bygningen får 5 etager og bliver formet som en kube omkring en central atriumgård. I stueetagen etableres reception, mødecenter, Townhall og auditorium samt kantine og køkken. Den centrale atriumgård udformes, så den giver lys til kontormiljøerne på alle etager og med facader, der sikrer transparens og interaktion mellem etagerne.

Domicilet opføres, så det kan bæredygtighedscertificeres på DGNB-guld niveau. Til byggeriet hører også 3.000 kvm kælder, ligesom der ved siden af bygningen opføres et parkeringshus efter NCC’s eget koncept med plads til 250 biler.

Kontorværket i Valby har ud over domicilet til Genmab og parkeringshuset lagt ind i sit koncept, at der skal bygges endnu et kontorhus på grunden, så det giver et samlet hele med et flot og gennemført arkitektonisk udtryk for området.

NCC Property Development, udvikler individuelt tilpasset byggeri med fokus på at tilgodese både lejernes behov og investorernes ønske om bæredygtigt byggeri og ejendomme, der giver sikre og stabile afkast over tid.

Byggeriet begynder i april 2021 og ventes afsluttet i 1. kvartal 2023.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS