En 4.000 kvm stor bebyggelse med navnet Å-grunden er skudt op tæt på Køge centrum, Køge Å og havnen. De nye boliger er for både ejere og lejere, og de første beboere flytter ind til september.

En ny bebyggelse med navnet Å-grunden er skudt op tæt på Køge centrum, Køge Å og havnen. De nye boliger er for både ejere og lejere, og de første beboere flytter ind til september.

Byggeriet består af i alt 4.000 kvm boliger, og de er nu afleveret til den private bygherre Å-Grunden Køge A/S, der ejes af Polygon Invest og Køge Borger- og Haandværker-forening. Boligerne er afleveret en måned før tid og med nul mangler, skriver NCC i en pressemeddelelse.

- Vores medarbejdere på projektet har leveret et meget flot byggeri, som vores bygherre også er glad og tilfreds med. Det er en type og størrelse opgave, hvor vi trækker på den store erfaring, vi har med at bygge boliger til alle typer formål, udtaler afdelingschef Ulrich Matras Jensen, NCC Danmark.

Roskilde: De store projekter. Konferencen afholdes d. 22. oktober 2020.

Arkitekten, Tegnestuen Vandkunsten, har skabt et byggeri et i samarbejde med rådgivende ingeniører Klaus Nielsen. Boligerne er forskelligt indrettet og i varierende størrelse.

Boligerne får solceller på taget og får på den måde dækket driften af bygningen med hensyn til lys og el. Det fælles, grønne område mellem boligerne skal nu gøres færdigt, så det er klar, når beboerne flytter ind. Det rummer mulighed for ophold, desuden er der parkeringspladser og plads til cykler.

- Det er et byggeri, der klæder Køge med en gennemtænkt arkitektur og en type boliger, der er stor efterspørgsel på. Derfor er det også næsten udsolgt, siger Ulrich Matras Jensen.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter