I oktober 2015 afleverede Danmarks Naturfredningsforening 123.000 underskrifter til daværende miljøminister Eva Kjer Hansen som led i kampagnen "Red Kysterne", der var imod regeringens forslag om at reducere strandbeskyttelseslinjen. Bemærkelsesværdigt mange med navnene Kirsten Nielsen og Jens Jørgen Nielsen.

Radio24syv har fået aktindsigt i indsamlingen med 123.000 underskrifter, som Danmarks Naturfredningsforening i oktober 2015 afleverede til Eva Kjer Hansen som led i kampagnen "Red Kysterne".

En gennemgang af underskriverne viser, at indsamlingen indeholder en række gengangere. Der er eksempelvis 14 underskrifter fra Carl Frans Mølgård Julin, 11 underskrifter fra Anastasia Marina Geralis, 9 underskrifter fra Palle Hollænder og 6 underskrifter fra Frederik Calundan Derosche, selvom kun der kun er 2 eller færre personer i Danmark med de navne.

NB! Jylland: Den nye planlov. KURSUS. Seminaret afholdes d. 30. marts 2017.

Samtidig er der bemærkelsesværdigt mange underskrifter fra personer med navnene Kirsten Nielsen og Jens Jørgen Nielsen. Sammenlagt 354 underskrifter - 177 underskrifter hver især - har naturfredningsforeningen samlet ind fra personer med de 2 navne.

- Hvis det var kigget igennem, så var det her ikke sket, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Der er dog stadig et godt stykke over 100.000 ægte underskrifter, siger direktør i Danmarks Naturfredningsforening, Søren Bojer Nielsen, til Radio24syv.

NB! Den nye planlov. KURSUS. Seminaret afholdes d. 11. maj 2017.

Den nuværende miljøminister Esben Lunde Larsen ønsker ikke at kommentere sagen. Det vil til gengæld Venstres ordfører på området, Erling Bonnesen.

- Naturfredningsforeningen stempler sig selv som fuskere. Det er rystende at høre om, at de bruger falske underskrifter for at få det til at se ud af mere. Det vidner om en syg kultur og man spørger helt naturligt, hvad så med alt det andet de foretager sig. Er det lige så utroværdigt? Danmarks Naturfredningsforening må forklare sig og holde sig til fakta, siger miljøordføreren til Radio24syv.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter