Projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia Tim E. Halvorsen sætter sig også i direktørstolen for Naturbydelen i Ringkøbing fra den 1. januar 2020.

Der er nu 139 boliger på vej i Ringkøbings nye naturbydel, der udvikles i den sydøstlige kant af byen helt ud til Ringkøbing Fjord. Den positive udvikling skal videreføres og styrkes i de kommende år, melder selskabet bag i en pressemeddelelse.

Til at stå i spidsen for den udvikling har Naturbydelen i Ringkøbing valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, der også er projektdirektør i byudviklingsprojektet Kanalbyen i Fredericia, oplyses det.

Kanalbyen i Fredericia er et søsterprojekt til Naturbydelen, idet de begge udvikles i et partnerskab mellem Realdania By & Byg og de 2 respektive kommuner.

Tim E. Halvorsen overtager projektdirektørposten fra Peter Kjølby, som har været projektdirektør i Naturbydelen siden den 1. juli 2017 samtidig med, at han har varetaget stillingen som vicedirektør i Realdania By & Byg. Med ansættelsen af Tim E. Halvorsen får Peter Kjølby igen mulighed for at varetage sin stilling som vicedirektør i Realdania By & Byg på fuld tid.

- Peter Kjølby har leveret et meget stort og betydeligt arbejde i udviklingen af Naturbydelen i løbet af de sidste år, hvor der nu for alvor er taget hul på boligbyggeriet i området. I løbet af de kommende par år skal området videreudvikles, så der kommer flere beboere i Naturbydelen, udtaler Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand for Naturbydelen i Ringkøbing i pressemeddelelsen.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes den 26. marts 2020.

- Vi har valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, fordi Naturbydelen efter opstarten af de første byggerier går ind i en ny fase. Med sin erfaring fra bl.a. Kanalbyen i Fredericia har Tim E. Halvorsen et indgående kendskab til de processer, der ligger forude i Naturbydelen, hvor vi skal byde mange nye beboere velkommen. Vi vil også gerne udnytte de erfaringer i udviklingen af Naturbydelen, siger Uffe Steiner Jensen videre.

Naturbydelens nye projektdirektør har stået i spidsen for flere byudviklingsprojekter og har siden 2014 været projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, som Fredericia Kommune udvikler i partnerskab med Realdania By & Byg. En stilling han fortsat vil varetage parallelt med jobbet som projektdirektør i Naturbydelen i Ringkøbing, der udvikles i et partnerskab mellem Ringkøbing- Skjern Kommune og Realdania By & Byg.

Som kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune i 2009 – 2014 var Tim E. Halvorsen med til at starte den strategiske byudviklingssatsning Vidensbyen og tiltrække en række markante erhvervsvirksomheder til kommunen. Før det var han direktør i Køge Kommune, hvor han var involveret i at skabe det strategiske grundlag for udviklingen af den nye bydel Køge Kyst.

Tim E. Halvorsen ser frem til at begynde som projektdirektør i Naturbydelen, som han har fulgt på sidelinjen gennem sit job som projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia.

- Naturbydelen tilfører helt nye boligtyper og boligformer til Ringkøbings historiske købsstad, som kan bidrage til at tiltrække beboere og dermed udvikle hele byen og kommunen. Udviklingen af Naturbydelen bygger på et inspirerende princip om, at naturen kommer før boligerne, så alle får direkte adgang til attraktiv natur fra starten. Det er både bæredygtigt og fremmer biodiversiteten, som er to dagsordener, der vil præge samfundsudviklingen i de kommende år. Naturbydelen kan dermed også inspirere byudviklingen andre steder i landet. Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for dette ambitiøse og udfordrende projekt, og glæder mig til samarbejdet med byen, udtaler Tim E. Halvorsen.

Tim E. Halvorsen er 55 år og bor i Fredericia/København med sin kone Tina Charlotte Blomstergren. Han har to voksne børn.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse