Miele åbner et 500 kvm showroom på en meget central placering i Vejle. Dermed skal der findes en ny lejer til 1.000 kvm i Vejle.

Hvidevare-giganten Miele har netop åbnet showroom, butik og trænings- og oplevelsescenter på Lille Torv 2 i Aarhus. Det er et af byens bedst beliggende butikslejemål lige overfor Magasin, lyder det fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet udlejningen af de 500 kvm, og har samtidigt Mieles tidligere showroom på knap 1.000 kvm til udlejning i Vejle.

- Vi er dog flyttet til nogle mindre kontorer i Vejle Midtby, som bliver base for vores administrative personale og kørende sælgere og teknikere. Men vi har valgt at flytte vores trænings-, oplevelsescenter og butik, som vi kalder Miele Experience Center til en super lokation i smukke aarhusianske lokaler. Det er en del af Mieles globale strategi om, at vi ønsker mindre udstillinger i de største byer i de lande, vi er repræsenterede i, siger Claus Larsen, direktør for Miele Danmark.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 23. februar 2022.

Miele har knap 200 medarbejdere i Danmark og mere end 120 forhandlere rundt omkring i landet. Derfor vil de også bruge lokationen i Aarhus til forhandler- og forbrugertræning. Miele holder officiel åbningsfest den 25. september 2021 i de nye lokaler på Lille Torv i Aarhus.

- Miele er et godt eksempel på en nyere trend i detailhandlen, hvor showrooms og oplevelsescentre kombineres med en fysisk butik som erstatning for en udelukkende bundlinjedrevet butik, siger Frank Heskjær, Head of International Retail i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

Det centralt beliggende transportcenter og erhvervspark Exxit 59 kan tilbyde en sjælden erhvervsejendom på 997 kvm på Logistikvej 3 i Vejle til udlejning med en unik eksponering mod motorvej E45.

EDC Erhverv Poul Erik Bech formidler udlejningen af den spændende ejendom for Exxit 59, der er ejet af ejendomsudvikler og investor Casa Group. Siden 2011 har ejendommen på grund af den unikke beliggenhed været kombineret kontor og showroom for Miele, der af koncernstrategiske årsager har valgt at flytte til en strøgplacering i Aarhus.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder