Sammensætningen af landsdækkende tilstedeværelse, digitale kræfter, et stærkt fælles fokus på det lokale erhvervsliv, herunder med erhvervsadvokater i ejerkredsen, gør det fordelagtigt at fusionere BR Erhvervsmægler med erhvervsafdelingen fra EDC Torben Larsen under et fælles nyt erhvervsmæglerfirma.

BR Erhvervsmægler og EDC Torben Larsen fusionerer. BR Erhvervsmægler blev etableret i 2006 og er delvist ejet af partnere i advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund med afdeling i Silkeborg og København. EDC Torben Larsen har eksisteret siden 1976, hvor Torben Larsen etablerede ejendomsmæglerfirmaet. Erhvervsafdelingen er byens ældste med mange års erfaring.

Det nye erhvervsmæglerfirma får navnet EDC Erhverv Torben Larsen og ejes 50/50 af Holdingselskabet Poul Erik Bech Erhverv og BR Erhvervsmægler, og vil ved fusionen bestå af 6 medarbejdere. Per Møller Jensen, der i dag er direktør i BR Erhvervsmægler, bliver chef for det nye firma, og han ser frem til at sætte kapacitet bag de kompetencer, kunderne efterspørger og har behov for.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Seminaret afholdes d. 14. juni 2017.

Selvom fusionsfirmaet primært fokuserer på Silkeborg-området, er det store landsdækkende netværk i EDC Erhverv en klar og værdiskabende fordel for kunderne - også dem med ejendomme i andre dele af landet. Det mener erhvervschef Per Møller Jensen.

- Ved at blive en del af EDC Erhverv får vi stor synergi i adgangen til de store digitale platforme, samt det landsdækkende netværk af erhvervscentre over hele landet. Det betyder, at vi kan trække på en større fælles viden, når vi skal finde den bedste løsning til dækning af kundens behov, siger Per Møller Jensen.

NB! Jylland: Erhvervslejelovens nye udvikling. Konferencen afholdes d. 1. februar 2017.

Han mener, at det nye firma vil have en væsentlig styrke på alle fronter ved sammenlægning af kompetencer fra begge virksomheder. EDC Erhverv langt fremme inden for digitale værktøjer og IT løsninger, CRM og kan eksempelvis tilbyde kunderne en stor kundedatabase samt den digitale platform Mit EDC, som sikrer kunder en aktuel status på deres igangværende sager.

BR Erhvervsmægler har sammen med advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund et stort netværk og kontaktflade til erhvervslivets aktører. Udover traditionelle salg og udlejninger, har firmaet de seneste år haft særlig fokus på rådgivningsopgaver. Fusionen er en realitet fra den 1. november 2016.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne