PHC Ejendomme har købt det gamle vaskeri på Bredgade i Brædstrup. Ejendomsselskabet overtager bygningerne den 1. september 2019, hvorefter de skal omdannes til 10 lejligheder og 3 erhvervslejemål.

PHC Ejendomme i Brædstrup har ifølge Horsens Folkeblad købt det gamle vaskeri på hjørnet af Bredgade 2 og Rosengade med henblik på at omdanne det til boliger og erhverv. Ud af 3 erhvervslejemål er 2 allerede udlejet til henholdsvis en brygmester og en whisky-forhandler.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

- Vi har stor interesse i at gøre noget, som gør Brædstrup til et smukkere sted. Vi synes, at vaskeriet er så centralt, og der er så meget fokus på hele området i forbindelse med områdefornyelsen, at det var en spændende bygning for os. Vi synes også, det er en flot bygning, der er bevaringsværdig, og det kan være med til at skabe liv på det kommende banetorv, siger indehaver PHC Ejendomme, Helle Pørtner Voldby, til Horsens Folkeblad.

PHC Ejendomme udvikler ejendommen i samarbejde med arkitekterne fra Møller & Grønborg. I øvrigt har PHC Ejendomme også købt ejendommen på Søndergade 1, skriver Horsens Folkeblad.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder