PEKA Ejendomme overtager UK Invest og selskabets 7 udlejningsejendomme i Horsens. Handlen omfatter både pæne ejendomme, samt bygninger der har stået i forfald. De skal nu udvikles.

PEJA Ejendomme fortsætter ekspansionen i Horsens by med opkøbet af UK Invest og selskabets 7 udlejningsejendomme. Med overtagelsen af UK Invest nærmer PEJA Ejendomme sig en samlet portefølje på 200 lejemål i Horsens by.
Udover ejendomme på Strandpromenaden og Vestergade omfatter overtagelsen af UK Invest ejendomme i Stefansgade, Odinsgade, Baldersgade og Istedgade.

- Vi har en strategi om at styrke vores portefølje i Horsens og skabe endnu flere gode boliger, hvor pris, stand og beliggenhed går op i en højere enhed. Derfor er jeg glad for, at det er lykkedes at blive enige med UK Invest om at overtage deres spændende mix af ejendomme.

- Nogle af ejendommene i selskabet er gode, som de er, mens vi skal renovere eller eventuelt bygge nyt andre steder, for at vi kan skabe boliger, der lever op til de standarder, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Det passer dog godt til den måde, vi arbejder på, hvor vi gerne selv forestår renoveringerne, ofte i samarbejde med lokale partnere, forklarer administrerende direktør Peter Pørtner Voldby.

En del af handlen er den tidligere dyrehandel på Strandpromenaden 13 i Horsens og naboejendommen, en større murermesterville i røde sten, som begge har fået lov til at stå tomme og forfalde de sidste mange år.

NB! Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

- Det er klart, at der skal ske noget på Strandpromenaden, for ingen er tjent med, at der står nogle bygninger, som er en regulær rotterede.

- Vi har ikke lagt os fast på, hvad der skal ske, for det afhænger også af en nærmere dialog med kommunen og naboerne og flere andre forhold. Men bygningerne er i så dårlig stand, at de nok ikke kan reddes, så der bliver formentlig tale om en form for nybyg, forklarer Peter Pørtner Voldby.

Inden da bliver der taget fat på en oprydning på matriklerne, så området, så vidt det er muligt, kommer til at se ordentligt ud.

En anden ejendom, der bliver shinet op er Vestergade 1, som ligger i det trafikerede kryds, hvor Vestergade møder Nørrebrogade.

- Vi går i gang med at renovere facaden inden sommerferien. Selve bygningen er egentlig i fin stand, men facaden fremstår meget uensartet og bærer præg af mange reparationer. Den bliver nu sat i stand, og det kommer til at pynte i Vestergade, forklarer Peter Pørtner Voldby. 


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning