Der er stor efterspørgsel på seniorbofællesskaber og eftersom hver fjerde dansker vil være over 65 år i 2040, vil behovet sandsynligvis blive større. Undersøgelser viser, at 80.000 overvejer at flytte i seniorbofællesskab inden for de næste 5 år.

Pt. står i gennemsnit 28 ældre på ventelister til hvert af de 7.000 seniorbofællesskaber, der eksisterer i Danmark i dag. Realdania har i partnerskab med både private og almene partnere været med til at udvikle nye typer af bofællesskaber for seniorer rundt omkring i landet, blandt andet i Aalborg og Albertslund.

NB! Alment boligbyggeri i København for 16 milliarder. Kurset afholdes d. 24. oktober 2018.

Hvordan griber man arbejdet an med at etablere et bofællesskab for seniorer, så det også er tidssvarende for fremtidens seniorer? Er det tid til at udfordre, at der altid skal være et fælleshus, og hvad er tidsplanerne for projekterne?

Hør mere på konferencen "Alment boligbyggeri i København for 16 milliarder" den 24. oktober 2018, hvor Mette Margrethe Elf, projektchef fra Realdania, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.