Martin Dyrholm fra TN Asset & Property Management taler om investering i hoteller på konferencen: Hotelmarkedets udvikling 2017-2027, som afholdes i Sydhavnen d. 2. maj 2017

Hotelbranchen oplever en generel fremgang i øjeblikket, hvilket fører til et stigende behov for hoteller særligt i København. Også udenlandske aktører har fået øjnene op for mulighederne i Danmark. Hvordan ser hotelmarkedet ud fra hoteloperatørenes synsvinkel, og er der nye aktører som er interesseret i at etablere sig i København?

NB! Hotelmarkedets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.

På konferencen vil Martin Dyrholm komme ind på spørgsmål, som hvor markedet ser ud til at bevæge sig hen i forhold til 3., 4. og 5. stjernede hoteller. Hvem er de primære aktører inden for investeringer i hoteller, og hvordan ser fremtiden ud? Hvilke forhold skal man være opmærksom på i forbindelse med investeringer i hoteller, når det gælder valg af hotelkoncept, brand, operatøraftale, garantistillelse og finansiering? Hvilket afkast har der været på hotelejendomme de seneste år, og hvilke prognoser kan vi komme med for de næste 2-3 år?


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder