Beckers Maling har i flere år været på udkig efter et nyt sted, men først nu er det rigtige sted dukket op. Virksomheden har lejet en lagerejendom på Tomsagervej i Åbyhøj, som de har planer om at omdanne til grossistcenter. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har stået for at udleje den 584 kvm store lagerejendom.

Beckers Maling har 8 grossistcentre rundt omkring i Danmark, og et af de centre har i mange år været at finde på Søren Frichs Vej i Aarhus. Men nu er centeret vokset sig for stort til lokalerne, og de har derfor lejet sig ind i en lagerejendom på Tomsagervej i Åbyhøj.

- Til vores held kom ejendommen på Tomsagervej 12 pludselig på markedet. Det er det optimale sted både i forhold til størrelse, faciliteter, parkering og infrastruktur. Særligt har den tilgængelige placering været vigtig for os, da vi servicerer professionelle malermestre, der ofte kommer hver dag og nogle gange flere gange om dagen, udtaler Kenneth Johansen, administrerende direktør i Beckers Maling.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Beckers Maling er en del af den finske koncern Tikkurila og har opereret i Danmark i 59 år. Virksomheden åbner det nye grossistcenter senest den 1. november 2020, hvor de skal være flyttet fra de nuværende lokaler på Søren Frichs Vej.

- Tomsagervej 12 er en særdeles velbeliggende lager- og produktionsejendom. Ejendommen ligger i anden række ud til Viby Ringvej, hvor de nærmeste naboer er Brødrene Dahl, Lemvigh-Müller og Danske Fragtmænd. Med sin placering langs Viby Ringvej er der let adgang til den øvrige del af byen, ligesom der er kort afstand til Motorvej E45, hvorfor ejendommens placering sikrer let adgang for ansatte, kunder, leverandører med mere, siger mægler Daniel Lundholm, EDC Poul Erik Bech Aarhus.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032