Udviklingen på boligmarkedet de seneste måneder har været stabil. Danskernes akutte boligbehov er blevet stillet efter et hæsblæsende år, og vi går nu en roligere tid i møde.

Med et historisk højt boligsalg i 2020 og 2021 ser det nu ud til, at der er ved at indfinde sig mæthed på boligmarkedet. For andet måned i træk har både antallet af solgte boliger og nye boliger til salg ligget stabilt uden de store udsving, viser de seneste tal fra Boligsiden.

Ifølge ejendomsmæglerkæden Nybolig skyldes de seneste måneders stabile udvikling, at den ekstraordinært høje efterspørgsel på boliger under Corona er ved at være svaret.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

- Der er en grænse for, hvor mange boliger der kan blive handlet over tid, og man må forvente, at vi før eller siden når et punkt, hvor de mest akutte behov er blevet opfyldt. Og der ser det ud til at vi er ved at være der nu efter et hæsblæsende år, siger Peter J. Mattsen, der er Nyboligs administrerende direktør.

I takt med samfundets genåbning forventer han, at boligmarkedet vil blive roligere og nærme sig niveauet før Corona.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

- Vi ser stadig et boligmarked med stor aktivitet, sammenlignet med tiden før Corona, og det skyldes især, at danskerne ikke har haft et stort forbrug under nedlukningen, hvor de opsparede midler kunne bruges som udbetaling på ny bolig og stadig bliver det, men det er vores klare forventning, at boligmarkedet efter Corona vil vende tilbage til 2019-niveau i forhold til antallet af handler, siger Peter J. Mattsen.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS