Pensionsselskab indgår en eksklusiv aftale med projektmægler om genudlejninger af 7 ejendomme med et samlet areal på 81.105 kvm fordelt på 800 lejligheder på Sluseholmen i København.

Danica Ejendomme har indgået en eksklusiv aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech om genudlejninger af 7 ejendomme med med 800 lejligheder på Sluseholmen i København. Med så mange boligenheder er der stort set altid lejligheder til udlejning. Aktuelt er 1 procent af lejlighederne ledige, og 4 procent af beboerne har opsagt deres lejlighed og flytter ud efter opsigelsesperioden på 3 måneder.

- Danica Ejendommes byggerier på Sluseholmen har fokus på 6 kvalitetsområder; miljømæssig-, økonomisk-, social-, teknisk-, proces- og områdekvalitet. De udlejer kvalitetsboliger til deres pensionskunder, som har førsteprioritet, men også til hr. og fru Danmark, som sætter pris på kvalitet og som ønsker at bo på skønne Sluseholmen. Sluseholmen har lejligheder i alle størrelser, som passer til alle. Til børnefamilien og kæresteparret, eller en 2-værelsesbase til singlelivet, udtaler Kenneth Nielsen, projektdirektør, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Lejeboliger: Udvikling og salg. Konferencen afholdes den 6. september 2023.

- Vi har haft opgaven med at genudleje de 7 ejendomsprojekter på Sluseholmen siden slutningen af 2021. Vi har nu fået en eksklusiv formidlingsaftale på alle de 800 enheder, hvilket vi selvfølgelig ser som et kvalitetsstempel af vores arbejde med at finde lejere i et højt tempo, så snart der kommer nye enheder til udlejning, uddyber han.

Lejlighederne i de 7 ejendomme er mellem 37 og 184 kvm store.

- I 2024 kommer der ovenikøbet metro til Sluseholmen, hvilket forbinder bydelen endnu mere til resten af København og dermed bliver det en endnu mere attraktiv bydel, siger Alexander Danielsen, projektleder i EDC Projekt Poul Erik Bech.

- På udlejningsboliger som disse er der løbende en vis udskiftning. Med så mange enheder betyder det, at vi er ude på Sluseholmen til åbent hus, flere gange om ugen for at bevare en lav ledighedsprocent og undgå tomgangsperioder, siger Alexander Danielsen

Danica Ejendomme og EDC Projekt Poul Erik Bech har en tilsvarende aftale om genudlejningen af 81 lejligheder på Uplandsgade 6A-6B på Amager. Her stod EDC Projekt også for udlejningen, hvor alle enheder var udlejet på 3,5 måned.

Sluseholmen: 800 boliger i alt
Hasselholm: 145 boliger (1-5 værelser, 37-151 kvm)
Lærkeholm: 125 boliger (2-5 værelser, 84-184 kvm)
Poppelholm: 127 boliger (3-5 værelser, 71-155 kvm)
Kastanjeholm: 91 boliger (2-5 værelser, 44-175 kvm)
Molehuset: 55 boliger (2-5 værelser, 87-155 kvm)
Slusehuset: 49 boliger (3-5 værelser, 92-161 kvm)


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.