I maj 2017 solgte Lundbeck betinget dele af hovedkontoret i Valby til pensionskasserne Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse (DIP) og Juristernes og Økonomernes Pensionskasse (JØP) for 378 millioner kr. Salget er nu endeligt på plads, og Københavns Kommune er ny lejer i bygningerne.

Catella Corporate Finance har været finansiel rådgiver for Lundbeck i forbindelse med salget af 33.000 kvm kontorer i Valby, som nu er endeligt afsluttet.

- Med heblik på at maksimere Lundbecks interesser i frasalget har vi indgået en lang lejekontrakt med Københavns Kommune og samtidig fundet stærke og engagerede investorer, som deler vores positive syn på den fremtidige udvikling og vækst i Valby, som blandt andet understøttes af forbedret infrastuktur omkring Ny Ellebjerg Station, siger Jesper Bo Hansen, der er Head of Corporate Finance hos Catella.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 10. oktober 2017.

Lundbeck solgte de 2 bygninger betinget til de 2 pensionskasser i maj 2017. Endnu mangler dele af det i alt 42.200 kvm store hovedkontor at blive solgt.

- Som deres finansielle rådgiver værdsætter vi den tillid, som Lundbeck har vist Catella gennem processen, og vi ser frem til at finde de rette løsninger for de resterende bygninger, der har en attraktiv beliggenhed på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej, says Jesper Bo Hansen.

DIP/JØP samarbejdede Fokus Asset Management i forbindelse med handlen, og Fokus Asset Management vil fortsat administrere ejendommene på vegne af pensionskasserne.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS