En arbejdsløs kvinde fra Helsingør vandt i slutningen af februar 2015 315 millioner kr. i Eurojackpot. Kvinden har oprettet et investeringsselskab og har blandt andet købt 11 erhvervsejendomme i sin hjemby.

En arbejdsløs kvinde fra Helsingør vandt i februar 2015 år Danmarkshistorien største gevinst på 315 millioner kr., og hver af kvindens 5 børn fik ifølge Helsingør Dagblad en Strandvejsvilla. Nu kan BT fortælle, at en større del af gevinsten er investeret i ejendomme.

Kvinden og hendes mand har oprettet et firma, der har købt 11 erhvervsejendomme i og omkring deres hjemby Helsingør for 34,3 millioner kr.

NB! Helsingør investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

- Parret gør meget ud af at handle lokalt. Og de er absolut ikke de eneste, som handler ejendomme i Helsingør. Men jeg synes, at det er positivt, at man gerne vil investere lokalt i den by, hvor man kommer fra, fortæller parrets advokat, Ken Torpe Christoffersen, fra WTC Advokaterne til BT.

Den dyreste ejendom, som parret indtil nu har købt, kostede 10,5 millioner kr. og ligger tæt på Kronborg Slot. Kvinden havde netop mistet sit job, da hun i begyndelsen af 2015 fik den store gevinst. Kort efter oprettede hun et rengøringsselskab samt et ejendomsselskab.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS