Efter en omfattende modernisering og ombygning, som endte med at række ind i efteråret 2014 har Lokalebasen.dk og søstervirksomheden MatchOffice.com omsider kunnet indvie sine nye lokaler på Østerbro.

Efter 5 år på Strandvejen i Hellerup rykkede Lokalebasen.dk og MatchOffice i august 2014 til nye moderne rammer i Æbeløgade på Østerbro.

Det ny store kontorareal har gennem de seneste måneder undergået en ganske gennemgribende "opdatering" og fremstår nu skræddersyet til fremtidens behov.

Det var derfor med tydelig stolthed, at de 2 virksomheder over for et stort fremmøde af Husets mange samarbejdspartnere, forretningsforbindelser samt øvrige gæster kunne præsentere det ny fællesdomicil ved en stor officiel indvielse.

NB! Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling. Konferencen afholdes d. 4. december 2014.

- Vi føler os allesammen fantastisk godt tilpas i vores nye smukke rammer her på ydre Østerbro, og vi har derfor glædet os rigtig meget til at vise vores nye kontor frem for vores mange venner af Huset, sagde Lokalebasen.dks administrerende direktør Jakob Dalhoff.

Med flytningen er Lokalbasen.dk blevet underbo til citylandbruget Østergro på den åbne tageterrasse ovenpå. Her dyrker Østergro en 600 kvm stor grøntsagshave og holder høns samt 4 bistader, som Lokalebasen.dk er blevet hovedsponsor for.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS