Den nordiske logistikentreprenør Logistic Contractor skal udvikle og bygge en distributionscentral og et nyt hovedkontor for TMJ med beliggenhed i Høje-Taastrup uden for København.

Logistic Contractor købte i september 2018 en grund på 21.000 kcm af Høje-Taastrup kommune og har nu indgået en lejeaftale med medicinalgrossisten TMJ.

– Det har været meget vigtigt for os og TMJ at skabe et effektivt og moderne logistikanlæg, som samtidig er både pænt og præsentabelt, eftersom virksomheden modtager mange interne og eksterne besøgende, siger Mads Rohde, som er Logistic Contractors salgs- og udviklingschef i Danmark.

 NB! Industri og logistik - projektudvikling, priser og optag. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.  

- Vi sætter stor pris på den tillid, TMJ har vist os, og glæder os til at bygge dette anlæg. Det nye anlæg vil opfylde TMJs behov både i dag og mange år frem i tiden, eftersom det har udbygnings- og udviklingsmuligheder, som gør det fremtidssikret, uddyber han.

Det nye anlæg kommer til at bestå af cirka 6.500 kvm lager og cirka 1.400 kvm kontor, som bliver TMJs nye hovedkontor i Danmark. Distributionscentralen skal servicere hele Sjælland og udstyres med omfattende teknologi, som skal sikre effektiv logistikhåndtering.

Logistic Contractor er en del af svenske Wästbygg Gruppen AB.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked