Logistic Contractor har tegnet en aftale med DHL Copenhagen Hub Denmark om at bygge en ny pakketerminal og kontor i Københavns Lufthavn.

Logistic Contractor skal bygge en ny pakketerminal for DHL Copenhagen Hub Denmark. Det 20.000 kvm store anlæg med et tilhørende parkeringsdæk på 7.500 kvm opføres inde på lufthavnsområdet til håndtering af indkommende og afgående luftfragt.

– Det her er et stort og interessant projekt, som vi ser frem til at bygge og som etablerer os yderligere på det danske marked. Foruden en stor terminal samt på- og aflæsningshal kommer anlægget, når det er færdigbygget, desuden til at indeholde 3 større kontorafsnit og et værksted. DHL skal installere et avanceret sorteringsanlæg til pakker i terminalen, der stiller store krav til de tekniske installationer, siger Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaber.

Horsens-Aarhus-broen til Kalundborg til 136 milliarder. Konferencen afholdes den 3. juni 2021.

- Med projektet kommer også alle de restriktioner, der følger med fordi vi bygger airside, men dem er vi godt sat ind i, da vi tidligere har bygget for DHL i Stavangers lufthavn, siger Sandu Nylmon.

Jordarbejdet påbegyndes med det samme, og hele terminalen skal være klar til at tage i drift til sommeren 2022.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS