Logicenters opfører en 14.872 kvm stor og 12 meter høj logistikbygning til Bring Danmark i Greve. Ejendommen skal være klar til brug i 2020.

I april 2020 flytter Bring Danmark som lejer ind i den 14.872 kvm store logistikejendom, som Logicenters opfører på Ventrupparken 4 i Greve. Ejendommen kommer til at rumme 2.000 kvm kontorfaciliteter og opføres med henblik på at være fremtidssikret, idet den kan tilpasses ændrede krav og eksempelvis anvendes som lager.

- Vi ser frem til at flytte ind i de nye og moderne faciliteter, der er blevet tilpasset i overensstemmelse med vores miljømæssige profil og vores store investeringer i nethandel. Den nye logistikejendom styrker vores position som en af de førende logistikvirksomheder i den nordiske region, siger Jens Rom, administrerende direktør i Bring Danmark.

NB! Butikker i et foranderligt marked: Udlejning, overdragelse, fraflytning og tvister. Kurset afholdes d. 27. marts 2019.

På taget af ejendommen etableres solceller, og en gangbro skal lede medarbejderne direkte fra parkeringsanlægget til kontorfacilliterne, så de af sikkerhedsmæssige årsager undgår at skulle transportere sig gennem teminalerne til lastbiler.

- Vi er meget stolte af at opføre en ejendom, der afspejler fremtiden inden for logistik i Greve. Solcellerne, gangbroen og bygningernes højde er bare nogle af en meget moderne logistikejendoms karakteristika. Logicenters stræber mod altid at være førende inden for udvikling af denne type ejendomme, og det er fantastisk, at Bring også er en del af den rejse, siger Matthias Kettelhoit, kommerciel chef i Logicenters.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning