Aarhus Kommune har indgået en 10-årig lejeaftale med LETT Advokatpartnerselskab om et lejemål på 5.745 kvm i Dokk1. Med endnu en lejer på vej er bygningen tæt på at være fuldt udlejet.

LETT overtager lejemålet på Dokk1’s øverste etage i starten af 2017. Med LETT og endnu en lejer, som inden for de kommende uger ventes at indgå lejekontrakt med Aarhus Kommune, er Dokk1 fuldt udlejet.

Mindre end 1 år efter indvielsen af Aarhus’ nye hovedbibliotek og borgerservice, Dokk1, er Aarhus Kommune nu i den glædelige situation, at næsten alle de disponible arealer i huset er udlejet.

Dialogen med LETT Advokatpartnerselskab har pågået knap 1 år og er i sidste uge endt med en aftale om LETT’s overtagelse af lejemålet i Dokk1 i primo 2017. LETT har bundet sig til en lejeperiode på 10 år, med mulighed for forlængelse i yderligere 5 år. Colliers International har bistået Aarhus Kommune i udlejningsprocessen.

NB! Jylland: Erhvervslejelovens nye udvikling. Seminaret afholdes d. 26. maj 2016.

- Udlejningsarealerne i Dokk1 er meget attraktive givet deres placering i byen, gode tilkørsels- og parkeringsforhold, enestående udsigt og ikke mindst selve husets brand, siger Jan Nickelsen, erhvervsmægler og direktør i Colliers International.

Med indgåelse af lejeaftalen med LETT er der dags dato underskrevet lejeaftaler for 9.074 kvm af de i alt 10.169 kvm, som er det samlede udlejningsareal.

- LETT får et nyt Aarhus-domicil attraktivt placeret i byens nye centrum for viden, innovation og byliv, siger Managing Partner hos LETT, advokat Henrik Puggaard.

Endnu en lejer ventes at underskrive en lejekontrakt med Aarhus Kommune inden for de kommende uger. Herefter vil hele Dokk1’s udlejningsarealer være udlejet. I udlejningsprocessen har det været tilstræbt at få et mix af private og offentlige lejere, da det bidrager til at gøre Dokk1 til et mangfoldigt sted med synergi mellem Aarhus Kommunes institutioner og det private erhvervsliv.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder