En af den danske arkitektbranches mest erfarne forretningsudviklere, Maria Beyer Skydt, træder nu ind i ledelsen af Lendager Group for at styrke virksomhedens strategiske og kommercielle fremgang efter mere end 4 år i Bjarke Ingels Group (BIG).

Lendager Group oplever lige nu stor vækst med sin cirkulære tilgang til byggeriet, hvilket virksomhedens to Børsen Gazelle-statuetter de seneste år vidner om. Og en sådan vækst kræver en solid strategisk og kommerciel retning med et unikt forretningsgrundlag, som Maria Beyer Skydt vil udvikle i tæt samarbejde med Lendager Groups ledelse og hele teamet. Tilgangen af Maria Beyer Skydt sker med en ambition om, at virksomheden konsolideres i branchen som den ledende aktør indenfor bæredygtig arkitektur, cirkulær økonomi og nytænkende innovationsløsninger.

- Jeg er enormt stolt over, at Maria nu træder ind i Lendager-familien. Med sin imponerende erfaring fra byggebranchen og personlige drive vil hun lede kommercialiseringen og skaleringen af vores projekter både nationalt og globalt, siger Anders Lendager, administrerende direktør og grundlægger af Lendager Group.

NB! Akustik i arkitektur. Kurset afholdes d. 31. oktober 2018.

Maria Beyer Skydt kommer fra en stilling som Business Development Director Nordics i BIG og har tidligere været konsulent og strategisk bygherrerådgiver i Grontmij samt arbejdet med projektudvikling hos JM Danmark. Hun er Lendager Groups nye Chief Business Development Officer, som vil skalere forretningen og projekterne i tæt samarbejde med samarbejdspartnere og gennem sit store internationale netværk på tværs af bygge- og ejendomsbranchen.

Gennem Marias mangeårige erfaring og dybe forståelse for byggebranchen er hun kvinden, som ser potentialerne og forretningsmulighederne indenfor Lendager Groups bygge- og planlægningsprojekter. Maria er uddannet cand.scient. i Arkitektur & Design fra AAU og har desuden en ledelsesuddannelse fra Cphbusiness.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland