I næste uge åbner Legoland Castle Hotel i Billund som parkens største investering til dato. Åbningen af de 142 tematiserede værelser falder sammen med, at parken slår dørene op til en ny sæson.

Fredag den 29. marts 2019 slår Legoland dørene op til Castle Hotel med 142 drageridder-, prinsesse- og troldmandsværelser samt en stor ny restaurant, Knights’ Tavern.

- Vi glæder os utroligt meget til at byde alle vores gæster indenfor på Legoland Castle Hotel. Det er et virkelig gennemført projekt, og når børnene tager herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot fyldt til randen med eventyrstemning og Lego magi, siger direktør i Legoland, Christian Woller.

NB! Jylland: Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2019.

Fredag aften ankommer de første gæster til Legoland Castle Hotel.

- Vi glæder os rigtig meget til at få de første gæster på besøg. Vi har arbejdet på det her hotel de sidste 4 år, så det bliver dejligt endelig at kunne vise det frem og se børnenes reaktioner, når de træder ind i et helt fantastisk Lego-univers, siger Christian Woller.

Det nye hotel strækker sig over 2 bygninger med hver 2 etager. Der bliver i alt 710 sengepladser og en restaurant med plads til 300 spisende gæster ad gangen. Hotellet har kostet 200 millioner kr. at bygge.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS