Stripklubben Gøglerbåden på Søndergade 33B i Aalborg sælges og omdannes til lejligheder. Ejendommen er sat til salg som 7 lejligheder til 1 million kr. hos Din Mægler.

Asger Bugge Møller overtog i 1977 ejendommen på Søndergade 33B og etablerede værtshuset og stripklubben Gøglerbåden.

I Aalborg er det en kendt sag, at værtshuset reelt også fungerede som bordel, hvor kunder kunne fortrække til lejligheder oven på selve værtshuset. Nu sælges hele den 105 år gamle ejendom, herunder også lejlighederne, hos Din Mægler.

NB! Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig. Konferencen afholdes d. 30. august 2017.

- En epoke er afsluttet og Gøglerbåden sælges nu som ejerlejligheder! Gøglerbåden er berømt og berygtet i Aalborg og den meget omtalte natklub har i 2017 drejet nøglen om og har været rammer om den sidste fest i nattetimerne. Nu sælges lokalerne og de tilhørende lejligheder til boligsøgende i Aalborg City. En bedre placering er svær at finde hvis man søger centralt, skriver Din Mægler.

Selvom Asger Bugge Møller har drejet nøglen om på værtshuset er familien ikke ude af Aalborgs natteliv. Således driver hans søn Lars Bugge Møller det lige så legendariske værthus Mallorca Bar på John F. Kennedys Plads. Mallorca Bar lå oprindeligt i et gammelt hotel i Prinsensgade og åbnede i 1969.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter